Lea Danis finišuje s prvým CD

Slovenská speváčka Lea Danis finišuje s debutovým albumom nazvaným In Between The Worlds. Bez veľkého cestovania si naň prizvala producentov z celého sveta. Okrem rádiových hitov Dance či Nádej sú na albume aj dve letné novinky, ktoré vyjdú ešte toto leto. V jednej z nich mal prsty aj chlapík od Shallow.

Najbližšie sa fanúšikovia speváčky môžu tešiť na novinku s názvom Follow. Svieža skladba sa na sfinalizovanie dostala až do rúk svetovej špičky, Američana Randyho Merrilla v jeho newyorskom štúdiu, ktorý spolupracoval na hitoch ako Shallow od Lady Gaga či Thank You, Next od Ariany Grande. Stále hľadám to najlepšie, čo sa mi naskytne a rada posúvam hranice. Svoje aj svojho okolia. Veľakrát sa popálim, ale to patrí k tomu. Prirodzene s tým odchádzajú a prichádzajú aj ľudia, priatelia a podnety, a to milujem. Aj keď ma okolie častokrát odhovára, ja si neviem pomôcť. Aj keby som nemala čo jesť, asi by som dala posledné eurá skôr na lepšie štúdio ako na teplú večeru. Asi som v tomto trochu extrémistka, dodáva s úsmevom Lea.

S Randym si aktuálne stále píšu. Vždy ma fascinuje, keď sa dobrí a trúfam si povedať, skutočne úspešní ľudia, vždy na záver spolupráce poďakujú. Oni vám, neskutočné. A ešte sa spýtajú, či pre vás môžu niečo viac urobiť. Priala by som si, aby sa aj u nás pokora nebrala ako slabosť, dodáva Lea.

Druhým prekvapením a novinkou na albume je skladba The Sky, na ktorej Lea spolupracovala s obľúbenou slovenskou DJ-skou dvojicou Drozďo&Demex. Tá je známa letnými hitmi, ktorými každoročne zásobujú slovenské rádiá a kluby. Pesnička sa spoločne aj s klipom objavia v priebehu leta. Na albume sa celkovo podieľali hudobní producenti a umelci zo Slovenska, Čiech, Ukrajiny, Ameriky, Švédska a Brazílie.